top of page

В капана на новогодишните обещанияКогато часовникът удари полунощ, много хора по цял свят спазват една и съща традиция – дават си новогодишни обещания. Независимо дали са обвързани с отслабване, намиране на хоби, спортуване или здравословно хранене, надеждата и оптимизмът витаят във въздуха, нашепвайки, че промяната може да се случи. Реалността обаче е, че над 90% от дадените думи във вълшебната нощ биват забравени само след няколко месеца, като 25% от ентусиастите се отказват от намеренията си още през първата седмица!


На какво се дължи личния саботаж към промяна? Ако и ти се намираш в капана на новогодишните обещания, запознай се с най-честите причини, които ти пречат по пътя на успеха:


Поставяне на размити цели


„Искам да съм по-здрав/а“ е чудесна мисия, но не и конкретна цел. Създай си ясна визия за това, което искаш (напр. „искам да свалям по 1 кг на месец в рамките на половин година“), за да може умът ти да знае как изглежда успеха и да ти помага да го преследваш, а не да се разсейва.


Ниско ниво на подготовка


За да превърнеш целта в реалност, ще ти е нужно повече от първоначалното новогодишно вълнение, защото то обикновено е краткотрайно, а промяната изисква постоянство в дългосрочен план. Затова си направи лесен, но детайлен списък със стъпки за всеки етап от предстоящия път. Дори и да се отклониш за малко от него, важен е цялостният ритъм, който ще си зададеш и следваш, докато превърнеш промяната в устойчив навик.


Липса на подкрепа


Ако заобикалящата те среда не е подкрепяща, случването на промяната би било доста тягостно. Представи си следното – искаш да спреш да ядеш захар, но партньорът ти старателно зарежда къщата с всевъзможни сладки изкушения! Вместо да изядеш всичко и да се надяваш, че нови покупки няма да се появят или да вдигнеш скандал, опитай да приобщиш любимите си хора към личната си мисия. Не е нужно и те да избягват захарни изделия, доза подкрепа ще свърши по-добра работа. Затова проведи честен разговор с тях и обясни какви са ти целите, какво искаш да постигнеш, и как те могат да бъдат част от успеха ти.


Ето и още една истина, може би най-съществената – грижата за себе си не познава новогодишната нощ, понеделник или 1-во число от месеца. Тя е постоянна нужда, за която тялото копнее, за да ти служи вярно и пълноценно. Ако се колебаеш от къде да започнеш или искаш да обогатиш вече добре изградената си рутина:

  • Прегледай съдържанието на чинията си. Чрез индивидуалната консултация за хранене ще получиш мотивираща подкрепа в търсенето на най-чистото и подходящо гориво за тялото си според личните си нужди, а именно – храната.

  • Включи солна терапия (или халотерапия)! Тя може да подпомогне респираторното ти здраве, подобри имунитета и намали възпалението в организма, което е в основата на повечето заболявания.

  • Пробвай биорезонансна диагностика и научи повече за моментното състояние на тялото си до ДНК ниво! Биорезонансът Метатрон разчита излъчените вълнови трептения на клетките в организма, прави сравнителен анализ със заложената в програмата шаблони и ти дава инфомация за възможни настоящи или бъдещи здравословни казуси, на които е желателно да обърнеш внимание. Допълнително ще откриеш с какви храни и терапевтични средства да стимулираш естествения си възстановителен процес.

  • Възползвай се от СКЕНАР терапията на физическо и емоционално ниво. Магията се случва чрез апарат, който изпраща слаби електрически импулси към кожата, а те оказват благоприятно влияние върху нервната система като подпомагат процесите на "саморегулация" и възстановяване на тялото.

  • Направи специален подарък на кожата си с дермаанализ. Разбери какъв тип е тя, колко е чувствителна, хидратирана или еластична, и получи персонализирани препоръки за грижа само за 30 минути.

  • Открий биометричния анализ с уреда Tanita, който ще разгадае различни тайни за тялото ти като биологична възраст, костна маса, ниво на физическата активност, процент на вода, мазнини, мускулна маса в организма, основен метаболизъм и др.

  • Раздвижи се с класическа Хатха йога в солна стая. Така не само ще намалиш нивата на стрес, но и ще се насладиш на лечебните свойства на солната терапия.

  • Отдай се на масаж под всякаква форма за облекчаване на болките и тонизиране на тялото. А бонусът е повече от примамлив - ще избягаш от напрегнатото ежедневие поне за малко и ще се отдадеш на заслужена релаксация.

Не се колебай да се свържеш с нас, за да зададеш своите въпроси за всяко едно от нашите предложения, да получиш индивидуални препоръки, да запишеш час или просто да се запознаем!


За нас ще е истинска радост да сме част от пътя ти към твоето по-здраво и енергично Аз!

23 views0 comments

Comments


bottom of page