top of page

нд, 10.12

|

София

Чайна церемония - Сутрешно раздвижване със солна терапия за деца от 3 до 8г

Знаете ли, че чаят се пие не само с мед!? По света има много култури почитащи чая като важно семейно и социално събитие. Например в Англия или Япония цялата церемония включва сезонна храна и традиционни сладки (т.е. и сладко и солено). А при нас и сол - е разбира се под формата на солна терапия:)

Registration is closed
See other events
Чайна церемония - Сутрешно раздвижване със солна терапия за деца от 3 до 8г
Чайна церемония - Сутрешно раздвижване със солна терапия за деца от 3 до 8г

КОГА И КЪДЕ

10.12.2023 г., 10:30 ч. – 11:30

София, Бул. Андрей Сахаров 75А, Младост 1, 1784, Солна стая "Salty Fantasy"

ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО

Нека съчетаем полезното (движение) с полезното (солна терапия) за децата и приятното с приятното - ЧАЙ и сладки приказки за нас възрастните.

Малките ще могат да се възползват от ползите от загряващи, раздвижващи, разтегателни и най-вече забавни упражнения в съчетание с имуностимулиращия и подобряващия дишането ефект на солната терапия. Ще имитират животни и ще заучават пози. За тях ще се погрижи опитния ни Аниматор Рени с различна тема на събитието всеки път.

Вие родители пък ще можете да се насладите на заслужено време за себе си, което можете да използвате за масаж, маникюр, педикюр, козметична процедура или просто да се насладите на сутрешното си ...ЧАЙ. И всичко това на едно единствено място - Salty Fantasy. 

Тази неделя - Чайно парти:

Каним ви деца на Сутрешното ни раздвижване, което се пренася във вълшебния свят на чайната церемония, където няма граници между възрастите. Този път, не само чаят ще тече в ръцете на участниците, но и солта ще носи със себе си част от магията. В деня на "Сутрешното раздвижване," децата ще се потопим в свят, изпълнен с усмивки и градуси на чисто щастие.

А за родителите, нека не се притесняват, че ще бъдат оставени извън този чудесен опит. Чаят ще излее и за тях, за да се насладят на заслужен отдих.

Не пропускайте! Очакваме ви.

БИЛЕТИ

  • Сутрешно раздвижване за деца

    с включена солна терапия

    16,00 лв.
    Sale ended

Total

0,00 лв.

СПОДЕЛИ

bottom of page