top of page

нд, 28.01

|

София

Съвети за бърз ежедневен грим от професионалист

Ще ви запознаем с един изключителен професионалист, който ще съумее да ви научи да използвате грима, за да подчертаете чертите, които ви правят уникални и да прикриете с леки корекции, това което не ви допада. Ще акцентираме на скоростния грим като част от мултитаскинг способностите на всяка жена.

Registration is closed
See other events
Съвети за бърз ежедневен грим от професионалист
Съвети за бърз ежедневен грим от професионалист

КОГА И КЪДЕ

28.01.2024 г., 15:00 ч. – 17:00

София, Бул. Андрей Сахаров 75А, Солна стая "Salty Fantasy"

ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО

Искали ли сте да изглеждате като от екран всеки ден? Искали ли сте да поспите поне 5 мин повече сутрин? Или да успеете да подготвите грима си между тоалета и закуската на децата? А мислили ли сте, че е невъзможно, ако не отделите много време пред огледалото? Ако сте си задавали поне един от тези въпроси, то тази среща е за Вас. Ще ви запознаем с професионалист, който ще съумее да ви научи да използвате грима, за да подчертаеете чертите, които ви правят уникални и да прикриете с леки корекции, това което не ви допада. Разбира се, ако има нужда. И всичко това бързо! Без да е необходима голяма инвестиция в разнообразни продукти. Ще наблегнем на правилното използване на вашата любима и най-често ползвана естетична козметика, според формата на лицето и нюансите на кожата. Ще имате възможност да присъствате на демонстрация на ежедневен грим на една от вас. 

За нашият гримьор и водещ: Гергана Кацахян е започва да се занимава с грим преди около 15 години, когато случайно в телевизионното предаване „Огледала“ е поканена да помогне с подготовката за пред камера на няколко участника от „Мистър БГ Лов“. Тогава тя забелязва, че единият от участниците е с проблемна кожа и поема инициативата да прикрие повечето от несъвършенствата. От тогава Гери е канена да прави грим на събития на Евгени Минчев, както и на Френски и Италиански фризьори при посещенията им в България. Грижила се е и за грима на Теди Велинова, Жана Бергендорф, Дичо, Снежана Макавеева, Киро Киров, Виолета и на много други дами и господа по Абитуриентски балове и Сватбени тържества. По настоящем работи заедно с не безизвестните гримьори Цецо Андреев и Джули Ангелова.

БИЛЕТИ

  • Уроци по грим

    50,00 лв.
    Sale ended

Total

0,00 лв.

СПОДЕЛИ

bottom of page