top of page

вт, 06.02

|

Salty Fantasy

РЕГРЕСИЯ в солна стая

Ако имате желание да разберете какви стe били в предишните си животи, сега се разкрива подходяща възможност да постигнете това. Чрез метода Регресия заедно ще осъществим това пътуване в далечното ви минало.

Registration is closed
See other events
РЕГРЕСИЯ в солна стая
РЕГРЕСИЯ в солна стая

КОГА И КЪДЕ

06.02.2024 г., 18:30 ч. – 20:00

Salty Fantasy, Бул. Андрей Сахаров 75А, Солна стая "Salty Fantasy"

ПРИЯТЕЛИ

ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО

Петър Петров  - психолог по образование и по призвание - ще ви помогне да разкриете корените на актуални за настоящия ви живот тревожни ситуации и да ги преодолеете.

Повече за Регресията като процес: ​ Регресията е феномен - връщане в миналото. Дали си спомням нещо, което се е случило преди 2-3 години, или възстановяваш спомен от детството си или си спомняш минал живот - всичко това е форма на регресия. Tова изживяване е само един от методите, които може да се използва за достигане до предишните ви животи. С това пътуване във времето може да разкрием корените на актуални за настоящия ви живот тревожни ситуации и стил на поведение, и да ги преодолеем в хода на нашите срещи. Често се случва човек да си припомни важни преживявания от миналото, които са актуални за сегашния му живот. Методът регресия може да помогне на човек да разбере и призванието си в настоящето прераждане.

Петър Петров е психолог по образование и по призвание. През 2006 година е завършил деветмесечен курс по хипноза към Българската Асоциация по Хипноза (БАХ), с ръководител Милен Николов. През изминалите години Петър придобива богат опит в метода регресия (над 4000 индивидуални сесии и над 500 групови регресии/които са посетени от над 6000 човека/). От 2010 година той води семинари и обучава други хора на този метод.

БИЛЕТИ

  • РЕГРЕСИЯ в солна стая

    50,00 лв.
    Sale ended

Total

0,00 лв.

СПОДЕЛИ

bottom of page