top of page

пн, 04.12

|

София

РЕГРЕСИЯ в солна стая - Духовен водач

Ако имате желание да разберете какви стe били в предишните си животи, сега се разкрива подходяща възможност да постигнете това. Чрез метода Регресия заедно ще осъществим това пътуване в далечното ви минало.

Registration is closed
See other events
РЕГРЕСИЯ в солна стая - Духовен водач
РЕГРЕСИЯ в солна стая - Духовен водач

КОГА И КЪДЕ

04.12.2023 г., 18:30 ч. – 20:00

София, Бул. Андрей Сахаров 75А, Солна стая "Salty Fantasy"

ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО

Всеки от нас има свой духовен водач – това е същество, което се грижи за нашия живот и ни напътства. Много хора, които идват при мен споделят, че са го е усещали или „чували“ спонтанно. Той може да е бъде човек, животно, ангел, архангел, духовен учител, или просто стълб от енергия със скипър и брада... и много други неща...

Повече за водачите ще разкажа преди самата водена медитация.

По време на нашата среща ще потърсим отговорите на следните въпроси:

- Кой е най-важно за вас тук и сега?

- Каква е причината да сте тук в тяло на тази планета?

- Как да живеете най-пълноценно своя живот?

- На прав път ли сте?

- Кои са важните за вас хора тук и сега?

- Кой с какво ви помага?

- Какво да правите от тук нататък?

- Какво ни очаква през 2024г.

- Ще дам възможност всеки от вас да зададе своите въпроси към водачите си!

В процеса на среща с водачите има информация, която се получава и информация, която не е разрешено човека да получи. Това не зависи от мен или от вас. Според мен това също е избор на вашата душа, направен още преди да влезнете в това тяло. Искам да ви предупредя, че всеки ще получи точно толкова информация от своите водачи, колко има нужда и му е разрешено да получи в момента на нашата среща. Достатъчно е да посетите само една от тези среши, за да получите отговорите на своите въпроси!

Петър Петров  - психолог по образование и по призвание - ще ви помогне да разкриете корените на актуални за настоящия ви живот тревожни ситуации и да ги преодолеете.

Повече за Регресията като процес: ​ Регресията е феномен - връщане в миналото. Дали си спомням нещо, което се е случило преди 2-3 години, или възстановяваш спомен от детството си или си спомняш минал живот - всичко това е форма на регресия. Tова изживяване е само един от методите, които може да се използва за достигане до предишните ви животи. С това пътуване във времето може да разкрием корените на актуални за настоящия ви живот тревожни ситуации и стил на поведение, и да ги преодолеем в хода на нашите срещи. Често се случва човек да си припомни важни преживявания от миналото, които са актуални за сегашния му живот. Методът регресия може да помогне на човек да разбере и призванието си в настоящето прераждане.

Петър Петров е психолог по образование и по призвание. През 2006 година е завършил деветмесечен курс по хипноза към Българската Асоциация по Хипноза (БАХ), с ръководител Милен Николов. През изминалите години Петър придобива богат опит в метода регресия (над 4000 индивидуални сесии и над 500 групови регресии/които са посетени от над 6000 човека/). От 2010 година той води семинари и обучава други хора на този метод.

БИЛЕТИ

  • РЕГРЕСИЯ в солна стая

    50,00 лв.
    Sale ended

Total

0,00 лв.

СПОДЕЛИ

bottom of page