top of page

нд, 30.07

|

София

Холистично пеене с Floralyn и солна терапия

С огромно удоволствие ви каним на събитието "Холистично пеене с Floralyn с включена солна терапия. Цвети ще ни въведе в света на Холистичното пеене, практиката включваща физически упражнения за отпускане на тялото, дихателни упражнения, певчески практики за отпускане на гласа, шантинг и визуализаци.

Registration is closed
See other events
Холистично пеене с Floralyn и солна терапия
Холистично пеене с Floralyn и солна терапия

КОГА И КЪДЕ

30.07.2023 г., 17:00 ч. – 19:00

София, Бул. Андрей Сахаров 75А, Солна стая "Salty Fantasy"

ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО

Цветелина Георгиева, или по-позната под артистичният си псевдоним – Флоралин, е музикален артист – изпълнител, композитор и продуцент. Цветелина разработва своя собствена система за развитие на вокалните възможности с цел да излекува страхa на хората от това да се заявяват и да изразяват своята собствена автентичност и вътрешна сила чрез гласа си.Тя го нарича Холистично пеене.

Целта на практиката е да се отпуснеш до такава степен че да можеш пуснеш гласа си на воля в пълният му капацитет, без страх, предразсъдъци и чувство за осъждане. Това се отразява благоприятно на духа, на ума и на тялото. Пеенето ни помага да опознаем себе си и собствената си уникална вибрация. Да се чувстваме уверени, силни и свободни във всяко едно отношение.

На физическо ниво е изключително благоприятно за белите дробове, щитовидната жлеза, синусите и мозъка. Помага също и за освобождението от менструални болки тъй като задейства женската част от нас.

Ментално ни освобождава от стреса, несигурността и ненужните мисли. На духовно ниво ни помага да се свържем с другите, да се вслушваме и да бъдем изслушани. Да не ни е страх от самите себе си и от силата с която природата ни е дарила. Практика за балансиране на пета чакра, отпускане на гласа и нервната система. Подобрява се задълбоченото дишане, увереността и вокалните способности. Изключително полезно за щитовидната жлеза и засилване на женска енергия.

Всеки глас е уникален и не се изисква певчески опит или “талант” както обичат да казват. Това е сесия за емоциолално здраве, освобождаване на напрежението в тялото опознаване на силата на собственият ни инструмент.

За пръв път и само в България, се появяват първите групови класове по Холистичното пеене.Практиката включва физически упражнения за отпускане на тялото, дихателни упражнения, певчески практики за отпускане на гласа, шантинг и визуализации.

Освен другите ползи от солната терапия (виж по-горе), тук използваме най-много релаксацията на гласните връзки и увеличението на капацитета на белите дробове, което води до подобряване на дишането. Тези свойства са широко използвани от певците по света.

ГРАФИК


 • 2 часа

  Холистично пеене с Floralyn

  Salty Fantasy

БИЛЕТИ

 • Холистично пеене с Floralyn

  С включена солна терапия

  50,00 лв.
  Sale ended

Total

0,00 лв.

СПОДЕЛИ

bottom of page