top of page

нд, 21.01

|

София

Сутрешно раздвижване със солна терапия за деца от 3 до 8г - Пижама парти

Нека съчетаем полезното (движение) с полезното (солна терапия) за децата и приятното с приятното за нас възрастните - заслужена пауза от напрегнатото ежедневие!

Registration is closed
See other events
Сутрешно раздвижване със солна терапия за деца от 3 до 8г - Пижама парти
Сутрешно раздвижване със солна терапия за деца от 3 до 8г - Пижама парти

КОГА И КЪДЕ

21.01.2024 г., 10:30 ч. – 11:30

София, Бул. Андрей Сахаров 75А, Младост 1, 1784, Солна стая "Salty Fantasy"

ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО

Малките ще могат да се възползват от ползите от загряващи, раздвижващи, разтегателни и най-вече забавни упражнения в съчетание с имуностимулиращия и подобряващия дишането ефект на солната терапия. Ще имитират животни и ще заучават пози. За тях ще се погрижи опитния ни Аниматор Рени с различна тема на събитието всеки път.

Вие родители пък ще можете да се насладите на заслужено време за себе си, което можете да използвате за масаж, маникюр, педикюр, козметична процедура или просто да се насладите на сутрешното си кафе и сладки приказки. И всичко това на едно единствено място - Salty Fantasy. 

Тази неделя - Пижама парти:

След раздвижвашите упражнения, малките ще се насладят на един от най-популярните елементи на ритуала за приспиване - четене на книжка. Но понеже все пак е сутрин, то ще бъде с активно тяхно участие. Защото вярваме, че един от начините да запалим децата по  някой жанр, автор или по книгите като цяло е включването им клуб по четене.

Не пропускайте! Очакваме с нетърпение да споделим този уютен момент с вас.

ВАЖНО: Солната терапия за деца под 12г е с продължителност 30мин. За малките е препоръчително да носят зимна пижама или удобно облекло наподобяващо пижама, както и любима играчка/предмет, който ползват преди заспиване. 

БИЛЕТИ

  • Сутрешно раздвижване за деца

    с включена солна терапия

    16,00 лв.
    Sale ended

Total

0,00 лв.

СПОДЕЛИ

bottom of page