top of page

нд, 17.12

|

София

КОЛЕДА е тук - сутрешно раздвижване със солна терапия за деца от 3 до 8г

Коледна детска сесия от солни снежинки до създаване на собственa Kоледнa украсa

Registration is closed
See other events
КОЛЕДА е тук - сутрешно раздвижване със солна терапия за деца от 3 до 8г
КОЛЕДА е тук - сутрешно раздвижване със солна терапия за деца от 3 до 8г

КОГА И КЪДЕ

17.12.2023 г., 10:30 ч. – 11:30

София, Бул. Андрей Сахаров 75А, Младост 1, 1784, Солна стая "Salty Fantasy"

ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО

Нека съчетаем полезното (движение) с полезното (солна терапия) за децата и приятното с приятното - кафе и сладки приказки за нас възрастните.

Малките ще могат да се възползват от ползите от загряващи, раздвижващи, разтегателни и най-вече забавни упражнения в съчетание с имуностимулиращия и подобряващия дишането ефект на солната терапия. Ще имитират животни и ще заучават пози. За тях ще се погрижи опитния ни Аниматор Рени с различна тема на събитието всеки път.

Вие родители пък ще можете да се насладите на заслужено време за себе си, което можете да използвате за масаж, маникюр, педикюр, козметична процедура или просто да се насладите на сутрешното си кафе. И всичко това на едно единствено място - Salty Fantasy. 

Специално за КОЛЕДА - Коледно раздвижване и солна работилница:

Добре дошли в коледната работилница на вълшебната солна терапия, където децата се наслаждават на празнично раздвижване и вълшебство в едно! С весели игри и заредени солни снежинки, нашата Коледна детска сесия е неповторима с атмосфера на радост. 

Децата ще се потопят в свят от солени приключения, където творческите игри се превръщат в магия на Коледните дни. С помощта на солта, която пречиства и озарява, децата ще се забавляват със създаване на собствена Коледни украса. 

А за родителите, нека не се притесняват, че ще бъдат оставени извън този чудесен опит - подарък ще е да се насладят на заслужен отдих.

Не пропускайте! Очакваме ви.

БИЛЕТИ

  • Сутрешно раздвижване за деца

    с включена солна терапия

    16,00 лв.
    Sale ended

Total

0,00 лв.

СПОДЕЛИ

bottom of page