top of page

Забавни и полезни занимания за двойки

Добре дошъл, Февруари! Месецът, който нежно нашепва, че любовта не се празнува един път годишно, а всеки ден!Независимо дали сте с любимия човек от 2 месеца или от 20 години, поддържането на пламъка във взаимоотношенията може да се превърне в истинско предизвикателство. Рутината сама по себе си е нужна, защото дава чувство на сигурност и взаимност, но с малко подкрепа от страна на романтиката и приключението, връзката ще се засили и ще създадете ценни спомени за споделяне на бъдещите поколения.


С какво да заместите обичайните заподозрени - вечеря навън или кино? Ето няколко свежи идеи, с които да си поднесете приятни и различни изненади:


Запишете се на кулинарен курс

Творенето с ръце винаги носи удовлетворение! Пък и насладата за небцето ще е още по-осезаема, ако сами приготвите нови и вълнуващи ястия заедно. Със сигурност се предлагат доста курсове за непрофесионалисти, които ще ви разкрият практични тънкости и тайни от кулинарното изкуство за лесно прилагане в домашни условия.  

Дали ще се втурнете към любимата на мнозина италианска кухня или ще дръзнете да изобретите сурови десерти без захар? Изборът е ваш! Но ако дългосрочната грижа за здравето е начин на живот във вашата мини вселена, тогава се доверете на курс за противовъзпалително хранене. Да, такива се намират все по-често.


Раздвижете се

Ползите от съвместните спортни дейности са безгранични. Накратко - не само ще прекарвате повече време заедно, но ще подобрите цялостното си здраве, което ще се отрази благоприятно дори и на интимния ви живот.

Ако вече практикувате еднакъв спорт, предизвикайте се с нова активност. Например, защо да не заместите фитнеса с танци или тичането в парка с плуване?!


Открийте любимо хоби

Най-практично може би е градинарството – хем се раздвижвате, хем можете да си отглеждате зеленчуци и да се наслаждавате на истинска храна с ясен произход.

А защо да не изучите техники за съживяване на стари мебели и да радвате приятели с уникални подаръци? Други варианти, набиращи популярност в големите градове, са занаятите – керамика и грънчарство, плетене и бродерия, дърводелство и тн.

Тук възможностите са действително безкрайни! Изследвайте и намерете тези, които ви карат да се потопите в процеса и да забравите за движещите се стрелки на часовника.


Почивайте си активно

Активната почивка ще подпомогне бъдещите ви творчески дейности както заедно, така и поединично. Изберете уикенд за къмпингуване и се свържете с мъдростта на природата. Ако ви се струва прекалено авантюристично, тогава просто се отпуснете и се насладете на взаимната си компания, докато слушате приятна музика или любим подкаст, четете книга на глас или медитирате.


Посетете родните си места

Ако поради някаква причина сте пропуснали това изживяване, посетете родните си места и си припомнете деството. Дори да вярвате, че вече знаете всичко за един за друг, сменяйки ежедневния си хабитат може да ще ви помогне да се свържете на още по-дълбоко и смислено ниво. Разказвайте си неудобни, но по детски чисти истории или значими семейни моменти, докато се разхождате заедно по алеята на спомените.


Погрижете се за здравето си

Да полагате грижа за здравето си чрез отделяне на време за активности, които ви поддържат енергични, щастливи и развиващи се, е безценно.

Въпреки че всеки е отговорен за личното си здраве, ако е в компанията на любимия, пътешествието е още по-приятно и ползотворно. В месеца на любовта ви приветстваме допълнително да изпъстрите красивата си одисея с нашите грижливо подбрани предложения за двама:


Сподели с любим човек и плати за един! Заедно ще научите защо храната е основен източник на енергия и информация за тялото, как да подбирате и приготвяте пълноценни продукти вкъщи според личните си нужди и как да поддържате подходящи навици за оптимално здраве.


-          Солна терапия за двама с комплимент чаша вино (на специална цена през м. Февруари, виж нашите специални предложения ТУК)

Солната терапия (или халотерапия) не само ще подпомогне респираторното ви здраве, но и ще благоприятства за подсилването на имунитета и намали възпалението в организма, което е в основата на повечето заболявания. Отпуснете се и се насладете на заслужена почивка, а виното е от нас!


-          Биорезонансната диагностика за теб и любимия човек (специални предложения м.Февруари ТУК)

Елате заедно и разберете повече един за друг в рамките само на 2 часа! Биорезонансът Метатрон разчита излъчените трептения на клетките в организма, анализира ги спрямо заложената в програмата шаблони и дава инфомация за възможни настоящи или бъдещи здравословни казуси, на които е желателно да се обърне внимание. Допълнително ще откриете с какви храни и терапевтични средства да стимулирате естествените си  възстановителни сили.


-          Раздвижете се с класическа Хатха йога в солна стая

Без значение дали сте напреднали или начинаещи, изживейте заедно практика по класическа Хатха йога в солна стая. Така не само ще намалите нивата на стрес, но и ще се насладите на лечебните свойства на халотерапията.

Внимателно подбрахме специалните ни предложения за м. февруари, за да допринесем за доброто ви дългосрочно здраве, докато връзката и любовта помежду ви стават все по-дълбоки, градивни и устойчиви на време и пространство.


Не се колебайте да се свържеш с нас, за да зададете своите въпроси, да запишете час или просто да се запознаем! За нас ще е истинска радост да бъдем част от вашето пътешествие!

27 views0 comments

Comments


bottom of page